Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev Februar-2007

 

Kjære alle venner. Februar-07

Takker for kjekt samvær som vi hadde på radiofesten! Det er så bra å få treffe dere som står med i dette utrolige viktige arbeidet vi er satt til å formiddle i blandt oss. Det er bare nåde at vi fortsatt er oppe på lufta. Ny konsesjon skal søkes, og vi ber om forbønn for at det går i orden med det.
Flere sendetimer er også fordelt; onsdagen natt kl.23-o7. blir vel mest musikk, fredag natt kl.22-24 prøver vi med omsorgsprogram, og det vil være litt forskjellige programledere der, alt etter som. Ellers er sendetidene som før.
Vi er snart ute med radiosiden og menighetssiden på internett. Venter bare på det siste lille som skal til. Så da kan du som har data følge med hva som skjer hos oss. Jeg kommer også til å legge ut en del koselige bilder. Det er alltid kjekt å se og mange vil ha det.
Det er no godt når det er begynt å lysne og tine ute. Fuglane synger for fullt, og jeg bare kjenner våren bruse i mine årer! Kjenner skapertrangen komme for fullt. Står bare å ”spinner” for å få komme igang med noe. Det er vel våryret som er kommet over meg. Kanskje det er på tide å få rydde ut alt rusk, som har samla seg etter en lang vinter. Opp med alle dører og hiv ut!.....Tenker litt på hva vi har så lett for å samle på i våre sinn, også. Kanskje det er på tide med en liten vårrengjøring i våre sinn. Bli fornyet i vårt indre. Det kan vel trengest med noen og enhver? Det er så lett for at ting bare henger seg på uten at vi vil det. Tanker som vi absolutt ikke skal ha i våre liv. Det kan være noe som gnager og forstyrrer vårt salige liv og samfunn med Gud. Noen ganger klarer vi ikke å lese Guds ord heller, fordi vi har grumseting å tenke på. Ta tankebygninger til fange, knyt de opp og kast de ut i Jesu Navn. Ikke la dette festningsverket reise seg opp rundt deg. Nei det er frihet vi trenger. Kjenn deg fri i Jesu Navn. Fri til å gå dit du vil, tale slik du skal og handle på det du har fått.
Anbefaler deg til å meditere/ grunne på Guds Ord. Det betyr samfunn med Gud og livet i Han for deg. Så viktig for oss alle. Gå ikke rundt som et lite får uten hyrde, slik at du ikke har beskyttelse. Kom deg inn i menighet og vær der. For Jesus er hodet for menigheten og du er et lemm på hans kropp. Du er en del i menigheten, som mangler dersom du går laus der ute. Kom inn og kjenn samfunnet med alle oss andre. Der er ikke meningen at du skal være alene. Så kom du og , for Jesus kommer snart for å hente sin brud, som er menigheten, og da er det livsviktig at du hører til! Det er en bestemmelse du må ta. Meld deg inn for all del, slik at du er med. Kan ikke få sagt det nok eller sterkt nok hvor viktig dette er. Ikke for at vi skal ha flere medlemmer i menigheten, NEI, men det er for at du skal være en del av Kristi kropp.
Du vil ikke fungere heller slik som du skal dersom du ikke er lagt til menigheten. Ap.gj.2,46-47. ”De holdt sammen, og hver dag samlet de seg trofast på tempelplassen; i hjemmene brøt de brødet, og de spiste sammen med oppriktig og inderlig glede. De lovet Gud, og alle satte pris på dem. Hver dag ble nye mennesker frelst, og Herren la dem til menigheten.”
Noen trenger deg! Gi ditt hjerte til menigheten. Gud beskytter menigheten ved å sette en ildring rundt menigheten og åpenbarer sin herlighet midt iblandt oss.
Herren velsigne deg og bevare deg på alle dine veger.....


Fra mitt hjerte
Kari Jacobsen