Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev juli-2007

 


Hallo igjen alle venner.

Takker så mye for ditt bidrag til misjonen. Det er godt for oss alle at dere er med og støtter Radio New Life.
Har akurat kommet hjem fra en spennende tur til de fattige i Ukraina. Og der har de lite kan du tro. Der er det ikke snakk om å tørke støv av alle gjenstandene vi har i hyller og på bord. Der er det ikke snakk om vaskehjelp en gang i uken. Der er det ikke snakk om å ha skap fulle med sengesett som ikke blir brukt.
Ikke oppvaskmaskin heller. De har ikke så mange kopper og kar at de kan fylle øverste korgen i vaskemaskinen. De har med andre ord ikke så mye av noe. Det er tomt for alle ting. De har tak over hodet, en stol hver, en seng fordelt på mange og en ovn som de fyrer i og koker på.
For oss som er vandt til å ha mye, er det ufattelig at de klarer seg med så lite. Men de gjør det så vidt. Og så kommer det bønnesvar til dem fra Ålesund med litt glede, oppmuntring, gode ord og mat. For ikke snakke om alle klær og diverse som er blitt samlet inn fra glade givere. Jeg ser at dette er en ledelse fra Gud selv, det at vi er et bønnesvar for noen som gråter i sin nød.
I 1.Kongebok 17.9 sier Gud til Elias at han skulle gå til ei enke i Sarepta, for Han hadde gitt henne befaling om å gi han mat.
Se hva Jesus gjorde blandt folket. Han gikk omkring, gjorde vel og lærte de, han brøt brødet, velsignet de og helbredet syke og viste dem omsorg.
La oss vandre slik Jesus gjorde. La Han være et godt eksempel for oss alle der vi vandrer blandt folket, gjøre godt, gi til de trengende, dele det vi har.
”Det dere gjør mot en av mine minste, sier Jesus, gjør dere mot meg.”
”Og at dette er den rette faste...at dere bryter ditt brød til dem som sulter.”Jes.58.7. Men det er ikke bare mat og klær vi skal dele. Matt.4.4 sier; ”Mennesket lever ikke av brød alene, men av hvert ord som går ut av Guds munn.”
Og der har vi Radioen, ser du? Vi deler Guds ord med frimodighet til alle som vil ha. Du kan få være med med det du kan unnvære til misjonen. Det er så viktig at vi holder denne radioen i gang. Vi er blitt velsignet med den i så mange år nå, og håper den vil være i mange år til.
Om du har lyst til å være med på noen av våre sendinger, så la oss høre fra deg. Vi har både mail og internettsider.
For radioen er det www.newlifeaalesund.no og for Hope of Mercyer det www.hopeofmercy.no Der kan du se og lese. Nye bilder er lagt ut fra turen vår. Håper du har det godt der du er, Gud velsigne deg!
Fra mitt hjerte Kari Jacobsen