Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev mai-2007

 

Kjære Radiovenn!

Ja nå må jeg skynde meg å få skrevet maibrevet før måneden er omme. Hvor ble den av? Jeg bare spør. Igjen tusen takk til deg som er med så trofast i driften til radioMisjon ut over et stort område. Og alle folkeslag skal høre dette glade budskap om Jesus Kristus. Han som er Troens opphavsmann og Fullender. Han forkynner vi med frimodighet, for vi vet at Han er med og utfrir den som med urett er lenket og ikke ser en eneste utvei. Jesus er svaret på alles problem enten det er små eller store ”fjell” som tårner seg opp. Han vil at folket skal se på Han som ga sitt liv for alle og for alt. Ikke noe er umulig for Han. Han kan løse enhver fra lenker og bånd. Det er bare for oss å søke først Hans Rike, og Han vil være der for deg. Se deg ikke engstelig eller rådvill omkring, for Han har omsorg for deg. Han vil stelle med deg om du tillater Han det. Han vil at du skal ha det best på alle områder i ditt liv. Men en ting er klart; det er en tid for at du kanskje skal se om der er noe i livet ditt, som ikke er slik Gud vil det skal være? Kanskje du skal se om det er en liten korrigering eller irrettesettelse, som kan være ganske så sårbar. Det er ikke så greit når vi som barn er litt ulydige og vi ikke tar hintene om tilrettevisning så godt. Da må det kanskje litt strengere verktøy til, for at vi skal skjønne, at vi ikke er i den posisjon Gud vil at vi skal være. Det er noe vi lærer etterhvert som vi vandrer med Herren. Kjenne igjen tilrettevisningen fra en god Far. Han har omsorg for deg vet du. Han vil at du skal ha det best mulig på alle felt. Enhver sønn som er elsket, den refser Han.
Tengte slik på vinranken som er Jesus, og vi er grenene på denne stammen. Gud er vingårdsmannen, og han har et mål for øyet.Og det er at denne greinen skal bære mest mulig frukt. Han vil beskjære den, for at det skal være minst mulig blad og villskudd, og mest mulig frukt, store saftige klaser med frukt. Om noen bærer lite frukt, beskjærer Han den for at den skal bære mere frukt.
Og takk og lov så er det ikke vi sjøle som produserer frukten. Vi er festa i vinstokken og der kommer kraften fra. Vi kan ikke gjøre noe sjøl om vi ikke er i Jesus Kristus. Jesus vil gi oss all den kraft og styrke som vi trenger til å være den personen Han vil vi skal være. Vi slipper å kave og streve, men vi kan kvile, for det er Hans verk, som gjør det mulig for oss å bære frukt og enda mere frukt. Og gjør det med glede!!!! For alt gjør vi som for Herren. Fryd deg og gled deg i Jesus Kristus, for Han har gitt deg sin glede, fred og liv.
Kan vi annet enn å TAKKE,TAKKE og igjen TAKKE................


Fra mitt hjerte

Kari Jacobsen