Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev september-2007

 

Hei igjen alle venner!

Takk for sist til dere alle som vi har vert ilag med siden sist brev. Det er godt å komme sammen og dele erfaringer og opplevelser med Gud. Fantastisk å høre vitnesbyrd fra hjerter som er berørt av Jesus. Vi bør legge mere vekt på at vitnesbyrdene bør komme fram. Fortelle hva du har opplevd med Jesus. ”Nja, har ikke opplevd så mye med Han” sier du kanskje. Men er du ikke frelst? Er du ikke født på ny, så er det på tide å ta et oppgjør med seg selv og virkelig finne ut hvor du står i livet. ”Ja men jeg har så lite” Det er nok for Han som er skaper av himmel, jorden og havet. Han kan ta det lille du har og multiplissere og øke det du har til det blir til velsignelse for de som hører deg. Fortell det du opplevde da du tok imot Jesus. Det er en begynnelse og Han vil føre deg videre frem i vitnesbyrdets velsignelser. Det er bare en liten hindring før du er over den, og da skal du få kjenne at det er så godt å få fortelle om det du har sett, hørt og opplevd av Gud. Han vil legge sine Ord i din munn og du skal få tale det Han vil, bare du stiller deg til disposisjon. Vær ikke redd for hva du skal tale, for ingen som stiller seg frem for Jesus skal bli gjort til skamme. Han er med deg til tidenes ende, er ikke det fantastisk? Og så blir du dynket med velsignelse og herlighet. Og det er så godt. Ka mere trenger vi enn å kjenne at Gud er for oss og at han går med.
Det kom et ord til meg når jeg skulle på møte; ”Se jeg har satt forran deg en åpen dør”....... Å det var så bra! Han som kan åpne dører som ingen kan stenge. Og lukke dører som ingen kan åpne. Dette er ord som står i Åpenbaringen 3.8. Mulighetene er så mange for oss, bare vi er med han.
Noen trenger ditt vitnesbyrd. Det er bare du som kan gi av ditt vitnesbyrd. Det du har opplevd med Gud er det sterkeste som kan sies.Bare ver frimodig i det du kjenner for, dit du skal gå og det du skal gjøre. Noen har gråte til Gud om hjelp og venter på deg. Amen!
Om du vil se hva som skjer innen radio, menighet og misjon, så kan du gå inn på våre nettsider; www.newlifeaalesund.no
Der er fine bilder og opplysninger om møter og innsamling til Ukraina.....
Ønsker du ikke å få brev fra meg må du bare gi oss et hint om det.....
Ha en velsignet dag og måned i Jesu Navn
Fra mitt Hjerte
Kari