Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev Juli-2008

 

 


Takker deg for ditt bidrag til misjonsarbeid. Godt med alle som er med på denne seilasen. Når mange er med i samme båt, så er det veldig kjekt. Vi har jo en som står ved roret for oss, og det er Jesus Kristus. Han fører oss dit Han vil og Han vet hvor vi skal. Er det ikke spennende å leve? Ka vil morgendagen bringe? Ikke det at vi tenker på den, for den har nok med sitt. Men det er så spennende hva skjer mere? Jesus leder oss rundt neste knaus, om der er fjell som røyser seg mot oss. Vær ikke bekymret for ting som reiser seg mot deg.
Når jeg sto opp i dag ble jeg så mint på velsignelsene som det står om i 5.Mos.28; Dersom du hører på Herren, din Guds røst, så du akter vel på å holde alle hans bud, som jeg gir deg i dag, da skal Herren din Gud heve deg høyt over alle folkene på jorden. Og alle disse velsignelser skal komme over deg og nå deg, så sant du hører på Herren, din Guds røst......
Det er vel fantastisk! Tenk Han vil løfte oss opp over alle folkene på jorden; vi har favør av Gud den Allmektige, Han som skapte himmelen, jorden, havet og alt som i det er. Og alle velsignelsene vil komme over oss. Men det forutsetter at vi hører på hans røst og holder hans bud. Hvordan kan vi klare og holde alle hans bud? Jesus Kristus har gjort det mulig for oss å klare å holde de, ved at han har betalt prisen for oss. Han kom for å gjøre det vi ikke klarer å gjøre selv. Han sier til oss at vi skal elske vår neste som oss selv, vi skal elske Gud av hele vårt hjerte, av all vår forstand. Og du vet om vi ikke elsker vår neste, så er ikke kjærligheten til Gud i oss. Vi skal elske alle mennesker som er høyt elsket av vår Far. Tenk litt på den.....
Om du leser Joh.13.34; Et nytt bud gir jeg dere: Dere skal elske hverandre! Som jeg har elsket dere, skal dere også elske hverandre.
Og når vi er der, vil alle velsignelsene komme over oss.. Alt vi gjør med våre hender, hvor vi går,står eller om vi sover.
Satt og såg på et herlig program fra Roma med Pavarotti, Domingo, og det var en slik velsignelse i å høre disse fantastiske stemmene som fyllte mitt hjerte. Jeg tok meg i å sitte knipe meg fast i stolen. Det er bare helt utrolig hvor velsignet man kan bli på forskjellige felt. Og alle har vi det på forskjellige områder. Det gjelder bare å se hvor velsignet du er der du er i din tid.
Ha en god og velsignet juli måned. Husk å be for oss.....
Hjertelig hilsen
Kari Jacobsen