Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev August-09

 

Vel overstått sommer. Må vel kanskje si det, når vi ser ut på dette været. Håper du har hatt det bra og er ved godt mot selv om det er trist ute. Så er det også en velsignelse med dette regnet; Det er mye som vekser og trivest når det regner. Tenk om vi bodde en plass der det var bare tørke og steinhard jord? Vi er heldige som har tak over hode og mat på bordet. Så vi har mye å takke for. Ikke minst radioen som formiddler gode taler og oppmuntring. Takk for at du er med å hjelper så vi kan sende ”gode margfulle retter” ut over eteren.
Det er alltid godt å få servert Guds Ord i rett tid. Og alle som blir velsignet av denne radioen er godt å tenke på. Tenk at vi har fått nåde til å drive denne i så mange år, Ja det er bare nåde alt sammen.
Mange ganger har jeg tvilt på om Gud virkelig er der, som Han sier. Virker Han som han gjør? Vi går igjennom prøvelser, rastløshet, ensomhet! Vi ber og ber og synest det er så lite som skjer! Vi kan bli motløse og miste taket på det vi står i. Men du skal vite at Han er der! Hele tiden, om vi tviler. Alt til rett tid. Vær ved godt mot! Jeg var inne i en slik tilstand av tvil og vantro. Synest alt gikk så tregt. Mine nermeste, som ikke er frelste enda, helt upåvirkelig. Hva gjør vi da?
Ble minnet på et ord som ble gitt til Paulus, da han var sendt med skip til Rom. De kom ut for en skikkelig storm og alle var redde. De kastet ut alt som var ombord på skipet, som kunne tynge det ned, last og skipsutstyr! Det var forbi med alt håp om redning. Men Gudsmannen Paulus hadde fått besøk, under alle omstendigheter, av en engel. Han sier; vær ved godt mot, for ikke en sjel iblandt dere skal gå fortapt... Frykt ikke,Paulus!...Og se, Gud har gitt deg alle dem som seiler med deg, som gave!!!!
Og jeg ble så oppmuntret av dette siste verset. Tenk alle de vi kommer bort i, som er med i vår båt, som vi kommer i kontakt med, alle våre barns venner, våre ufrelste venner, naboer, så mange som vi kan få ombord i denne båten. Utvid dine teltplugger, slå de fast. Sett din for på det du ser, og det skal være ditt. Regn med at det går igjennom før eller senere...ikke en sjel iblandt dere skal gå tapt....
Vær ved godt mot, Venn.
Ha en velsignet måned