Untitled Document

 

Untitled Document

New Life Menighet

Radio New Life

Misjon

 

 

Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev Februar-08

  Untitled Document
 
Untitled Document

Så er vi da sendebud i Kristi sted,som om Gud selv formante ved oss; Vi ber i Kristi sted: La eder forlike med Gud! 2.Kor.5,20

 
Untitled Document

Nettradio

 
Untitled Document

VÅRE SENDETIDER

MAND-FRED. 11.00-12.00 og 19.30-21.00. LØRDAG 13.00-18.00. SØNDAG 11.00-15.00 NATTSENDING MANDAG 22.00-07.00. ONSDAG 23.00-07.00. FREDAG 22.00-24.00

Utenom disse tidene er det samarbeidsradioene Radio Sunnmøre og Radio Nordvest som er på lufta.

Programoversikt

 
 
Untitled Document
 
 

 

Først av alt vil jeg takke for sist til dere alle som kom på radiofesten. Det var nermere seksti personer som ville være med på denne kjekke samlingen som vi har en gang i året. Så neste år , må vi kansje leige et større lokale? Men det er i alle fall veldig gøy å være samlet og ikke minst høre fra dere også.
Jeg har akurat lest ferdig ei bok, som vi har sendt på torsdagene formiddag kl. 11. Den går som reprise lørdagen også. Men jeg vil også sende den på torsdag kveld kl 19.30. Så du som ikke har fått med deg den fra starten, kan høre den på førstkommende torsdag. Det er Steve McVey sin bok om å vandre i Guds nåde.
Det er ei inspirerende bok, som ga meg mange lys på forskjellige områder.
Som han sier selv; han strevde under loven i mange år før han innsåg og fikk en åpenbaring om at det er nåden som teller. Jesus har gjort alle ting ferdig. Vi kan ikke legge noe til av det som allerede er gjort. Vi er fri til å vandre i kjærlighet og ikke i kav, mas og jag. Slutt å streve, begynn å leve. Legge av alle byrder. Jesus sier jo at vi skal komme til Han, alle som strever og har tunge byrder, for Han vil gi oss hvile. Hans byrde er lett. Tenk litt på det om du strever. Hvorfor skal du streve? Legg av! for Jesus vil bære for deg. Ingen grunn for at vi skal bære da, når vi har en som vil ta vår byrde. Hvil i Kristus og bli en glad kristen.
For det er sikkert grunner for at du er trist, lei og ikke klarer å fryde deg i Gud.
Anbefaler deg å legge av alt strev, sette deg ved Jesu føtter og være litt Maria ei stund. Lytte til Jesus, være nær han og få han langt inn i livet. Kjenne hva han har for deg i dag. Vi må ta oss tid til dette samfunnet med han som er vår brudgom. Det er ikke så godt å gå til et giftermål med en du ikke kjenner. For Jesus er vår brudgom, og han kommer snart for å hente sin brud. Det er godt å ha forventning til han som snart skal komme. Jeg kjenner fryd, glede og spenning til den dagen dette skjer.
Og i ventetiden gjør vi oss klare og er fornyet i sinn og tanker som blir mer og mer lik Guds tanker. Mat deg med Ordet og se hva Gud sier til deg gjennom der.
Han taler, trøster, formaner, tukter og oppmuntrer i sitt Ord. Du vekser og blir sterk til å vandre i dette livet i Han. Husk at Jesus er I deg og at det er Han som skal leve gjennom deg; Kristus i Deg. Og ikke du som lever for Jesus. Ingen ting kan vi gjøre for at det skal bli bra for Gud. Han er ikke avhengig av at vi skal gjøre verken det ene eller det andre. Han som skapte himmelen, jorden og havet,kan vel gjøre det som trengs sjøl. Med andre ord; hva kan vel jeg gjøre?
Vi kan kvile, komme oss ut av lovtrelldom,og vandre glade og tilfredse i den seier som Jesus vannt for oss på korset! Det er fullbrakt folkens! Verket er gjort!
Jesus har vunnet seier! Så lev du også i seier ilag med Jesus.

Jesus, jeg takker deg for at jeg kan komme til deg akkurat slik som jeg er. Takk for at jeg kan få legge av alle ting som tynger og at Du vil bære denne byrden. Takk for livet i Deg og at jeg skal få se at det er Du som lever i meg og gjennom meg....Amen.

Fra mitt hjerte.....Kari

 
Untitled Document

 

© 2012 New Life Ålesund