Untitled Document

 

Untitled Document

New Life Menighet

Radio New Life

Misjon

 

 

Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev november-08

  Untitled Document
 
Untitled Document

Så er vi da sendebud i Kristi sted,som om Gud selv formante ved oss; Vi ber i Kristi sted: La eder forlike med Gud! 2.Kor.5,20

 
Untitled Document

Nettradio

 
Untitled Document

VÅRE SENDETIDER

MAND-FRED. 11.00-12.00 og 19.30-21.00. LØRDAG 13.00-18.00. SØNDAG 11.00-15.00 NATTSENDING MANDAG 22.00-07.00. ONSDAG 23.00-07.00. FREDAG 22.00-24.00

Utenom disse tidene er det samarbeidsradioene Radio Sunnmøre og Radio Nordvest som er på lufta.

Programoversikt

 
 
Untitled Document
 
 


Tusen, tusen takk til dere alle som er fast med og gir inn til radioarbeidet. Det er godt at dere er med oss. Vi fikk inn 21 tusen kroner, da vi hadde innsamling, som vil bli brukt godt i dette arbeidet, og det er kjekt når radio-linjene bedrer seg også. Hurra!
Guds røst skal høres utover det mektige land og lander. Web-radioen når over hele verden, så det er ikke småtteri du er med på og støtter. Og vi trenger enda flere faste støttepartnere som bestemmer seg for å være med fast i dette oppdraget. Radioen er et sterkt medium som er plasert her for å nå nærmiljøet og det vidstrakte land.
Og ”Se Han lar sin røst høres”. For å åpne blindes øyne, for at døve ører skal høre og at de som ingen krefter har, skal få sin kraft tilbake. Han vil gjenopprette det som var tapt, til igjen å styrkes og få sitt fulle potensiale. Du som ser deg rådvill omkring, frykt ikke, for Han som ser dine tårer, vil styrke deg i det du trenger, bare du holder ut og ikke mister det du har grepet. Vend deg til Gud og Han vil styre deg inn igjen på de rette stier, for sitt navn skyld. Ja, Gud taler til deg i dette. Vær ikke redd for de kommende stunder. Han er tilstede, selv om du ikke kjenner det. Han er der for deg, selv om det ser aldri så svart ut. Du som lever i vanskelige stunder; Ei stund er bare ei stund. Den går over. Når du minst aner det, kommer Han med sin helbredende kraft og viser deg vegen ut. Han vil løfte deg ut av elende og sette deg på klippegrunn. Der skal du stå og skinne for hele verden. Se hva og hvem Gud bruker i dette livet. Han får folk til å ville og virke til sitt gode behag. Han bruker den han har bestemt det til, for at du skal ha det bra.
For ei stund siden havnet jeg i et slik smertehelvete, som fikk meg til å rope inderlig til Gud om hjelp og utfrielse. Jeg holdt nesten ikke ut. Men ingen ting hjalp. Måtte tilslutt ringe 113 og de kom med sine gode armer og trygghet, og alt ordnet seg etterhvert. Jeg ser at vi har mange hjelpere rundt omkring oss, og de må være sendt fra Gud? Jeg kviler godt i det. Han har mange som oss rundt omkring. ”Åpne våre øyner så vi ser hvor mange det er Herre.”
”Hold deg nær til meg, og jeg vil holde meg nær til deg” er vel et godt utgangspunkt for å klare dagen i dag. Når tvil og vantro kommer over oss, er det best at vi klamrer oss fast i Ordet. Men det er ikke lett når dalen er kjempedyp og mørket slutter seg rundt oss. Da er det bare en veg, og det er oppover. Løft ditt hode, for Han har omsorg for deg.
I år har radioen 20 års jubileum, og det må markeres med en fest! Vi klarer ikke få det til før i slutten av januar/februar. Så hold av en av de helgene, for vi vil gjerne at du skal være med på den markeringen.
I helgen får vi besøk av et par fra som heter Lene og Jørgen Paulsen. De kommer fra Evangelist i Dannmark og virker sterkt med helbredelse, tegn og under fra Gud. Anbefaler sterkt dette møtet, og ta med deg noen som ikke har det så bra.
Ha ei riktig fin og forventningsfull adventstid....
Fra mitt hjerte

 
Untitled Document

 

© 2012 New Life Ålesund