Untitled Document

 

Untitled Document

New Life Menighet

Radio New Life

Misjon

 

 

Radio New Life Ålesund

Nyhetsbrev oktober-08

  Untitled Document
 
Untitled Document

Så er vi da sendebud i Kristi sted,som om Gud selv formante ved oss; Vi ber i Kristi sted: La eder forlike med Gud! 2.Kor.5,20

 
Untitled Document

Nettradio

 
Untitled Document

VÅRE SENDETIDER

MAND-FRED. 11.00-12.00 og 19.30-21.00. LØRDAG 13.00-18.00. SØNDAG 11.00-15.00 NATTSENDING MANDAG 22.00-07.00. ONSDAG 23.00-07.00. FREDAG 22.00-24.00

Utenom disse tidene er det samarbeidsradioene Radio Sunnmøre og Radio Nordvest som er på lufta.

Programoversikt

 
 
Untitled Document
 
 


Da er vi ute med et nytt brev fra mitt hjerte. Først og fremst vil jeg takke for alle som er med og holder radioen i gang. Det er godt når vi ser at du fortsatt er med, og vi ønsker også dere andre til å støtte dette arbeid, som er så utrolig viktig for vårt område. Venner kan høre på sendingene langt utover landegrensene må du vite. På grunn av web radio som vi har, kan venner i Kina, Australia,England og USA høre på god forkynnelse via internett. Folk som søker frelse, som sitter på data og surfer, blir ledet til web radioen med god kristen profil. Og dette er du med på, om du støtter denne herlige radioen med det du kan avse. Radioen er også viktig for vårt nærområde. Vi vil at alle skal finne mat og bli velsignet av Gudsordet som går ut.
Ikke alle har mulighet til å gå på møte eller lese Bibelen. Det er folk i alle aldrer som lytter til dette sterke redskap. Og du er en del av dette redskapet om du støtter radioen. Vi er så avhengig av at mange er med, for ingen ting går fremmover om ikke mange drar lasset.
Jeg føler at jeg er på tiggerstien denne gangen, men jeg vil bare inspirere deg til å ta del i dette arbeidet. Du ser at vi er bare et redskap i Guds hender, og det er ikke vi som skal gjøre resultatet av dette, heldigvis. Gud har begynt et godt arbeid med radioen, han har kallet oss til å ta del i det og han skal bringe vekst i det. Vi kan bare så og vanne, men det er Han som bringer veksten. Ikke alle kan eller vil være med på radioen, men alle kan være med å støtte den slik den burde bli støttet.
Vi skulle hatt litt mer,slik at vi kunne gitt videre? For det er en del av vår gudsteneste å få dele. Det gjelder oss alle. Ikke minst fornye oss både med tele-linjene, musikken og utstyret, som begynner å bli ganske slitt. Det er så mye vi trenger at jeg kan få lyst til å rope høgt!! Men vi skal være så disiplinerte, ”ydmyke” og beskjedne, at vi ikke skal snakke om penger og middler og offer hele tiden. Vi ser at innsamlingene, som vi har hatt opp gjennom årene, har bragt gode resultater. Derfor kommer jeg med ett hjertesukk i blandt og ønsker at du skal ta i ett tak.
Ingen blir fattig av å gi, og når vi kommer til Jesus med det vi har, så vil Han velsigne og multiplisere, og vi får dele ut enda mere. E’kje d bra?
Og Gud bruker den som er villig til å åpne sitt hjerte og ta del i dette. Han vil aldri la en som hører seg til, sulte eller mangle klær. Se på fuglene, ikke samler de i lader,men deres Far i himmelen gir dem føde. Og liljene på marken, som er så fint kledd. Og vi som er langt mere verd enn de skulle ikke han gi oss også alle ting.
Jeg ser på løvfallet, som er så flott utenfor mitt vindu. Nydelige farger på løvet som blir pisket ned fra trerne og visner, råtner og går tilbake til jorden slik som det skal gjøre. Det er en mening i det. Vinter, vår, sommer og høst kommer. Det går fort nå. Fortere og fortere? og hvorfor skal vi samle i lader? Er vi her i morgen? Bare Gud vet, for Han er allerede der.
Et hjertesukk fra meg denne måneden..Gud velsigne deg.

 
Untitled Document

 

© 2012 New Life Ålesund