Untitled Document

 

Untitled Document

New Life Menighet

Radio New Life

Misjon

 

 

Nyhetsbrev - september-08


  Untitled Document
 
Untitled Document

Så er vi da sendebud i Kristi sted,som om Gud selv formante ved oss; Vi ber i Kristi sted: La eder forlike med Gud! 2.Kor.5,20

 
Untitled Document

Nettradio

 
Untitled Document

VÅRE SENDETIDER

MAND-FRED. 11.00-12.00 og 19.30-21.00. LØRDAG 13.00-18.00. SØNDAG 11.00-15.00 NATTSENDING MANDAG 22.00-07.00. ONSDAG 23.00-07.00. FREDAG 22.00-24.00

Utenom disse tidene er det samarbeidsradioene Radio Sunnmøre og Radio Nordvest som er på lufta.

Programoversikt

 
 
Untitled Document
 
 
Nå må jeg vere snar til å skrive til deg før denne måneden er ute. Vi har ikke før hatt vår og sommer, før høsten setter inn med sitt herlige vær. Det er nå godt med litt ruskevær nå på denne tiden og vi kan være inne med teppe, kopp te og den Gode Boken som er vårt kompass på ”livets hav”. Apropo storm...
Noen ganger kan livet være som et hav i storm, som koker uten at vi har noe serlig kontroll over det selv. Men det er om og gjøre for oss, at vi vet hvem vi kan sette vår lit til.
Stormer er så mangt i livene vår. Og ofte kommer de når vi minst er forberedt på det. Kanskje når vi er slitne eller andre ting som hoper seg opp i oss. Men poenget er at vi lener oss til Han som er styrmann i dette. Han som vet hvor det bærer hen.
Disipplene til Jesus ble redde i stormen som de var i, enda Jesus hadde sagt at de skulle over til den andre siden....Matt.8.24.Om vi bare kan huske alle løftene vi har i Gud! Kanskje vi er litt redd for at vi ikke er bra nok for ham? Kanskje er vi litt på avstand? Ikke så flink til å gå på møte? Ikke leser så mye som de andre?Ikke vitner så mye som andre? ....Dette er bare tanker som får oss til å tvile på Ham, som har lovet å beskytte og bevare oss under alle omstendigheter. Han er nær hos alle dem som holder seg til Ham. Vi slipper å prestere noe for å bli bra nok. Det er allerede gjort av Han som Døde for oss på Golgata.
Disipplene sier til Jesus; ”Herre frels oss! Vi går under!” Han svarte; ”Hvorfor er dere så redde,dere lite troende?”Og når Jesus truet stormen og det ble stille, så undret de seg på hvem dette var for en? Er ikke det typisk for oss; at vi først ber om hjelp og etterpå tviler? Det var ikke nervene som sviktet, men troen. Og TRO vil si å stole på Gud. Som Abraham i Rom.4.20; Men på Guds løfte tvilte han ikke i vantro, men ble sterk i sin tro idet han gav Gud ære! Han var fullt viss på at det Gud hadde lovt, det var han òg mektig til å gjøre.
Ei historie til i en annen storm;Matt.14.24-33. Det stampet hårt mot bølgene, for vinden var imot. Så kommer Jesus gående, og hans venner kjenner han ikke igjen i dette uværet, i stormen. De tror det er et spøkelse, blir slått av skrekk og skriker!!! Men Jesus beroliger dem og sier; Vær ved godt mot, det er meg. Frykt ikke!
Peter får innbydelsen til å komme og handler på det, men tvilen griper han når han oppdager at han faktisk går på vannet og det er storm og uvær. Jesus sier; ”Du lite troende! Hvorfor tvilte du?”
Ja hvorfor tviler vi? Legg det du har som bekymrer deg på Jesus, Han som kan stillne alle omstendigheter. Ha tro til Han som vil hjelpe deg og har omsorg for deg. Tror du ikke Han ser deg?

 
Untitled Document

 

© 2012 New Life Ålesund